MENAWARKAN PELBAGAI JENIS KEREPEK DAN KUIH TRADISIONAL...DISEDIAKAN MENGGUNAKAN RESEPI ASLI TRADISI SERTA BERMUTU TINGGI...NAMUN APA YANG PASTI, SEMUANYA SEDAP-SEDAP BELAKA...







Wednesday, September 10, 2014

Tempahan Raya

Assalam semua..lamanya tk bersiaran disini..kami masih beroperasi cuma tiada masa utk update blog. Apapun semua perkembangan terkini banyak yg kami kongsikan dalam facebook page, so boleh lihat disana ya.

so raya puasa dah berlalu, raya haji bakal menjelma..sebarang tempahan sila hubungi kami ya..
terimakasih atas sokongan anda semua selama ini.

Saturday, November 2, 2013

Mertabak Sejukbeku

Produk ini Kak Yong tolong kengkawan je jualkan..sekeluarga pun suka makan..sedap serta dijual sekali dgn kuah dal..Harga tk mahal RM5 jer utk 4 keping + kuah. Selain tu ada karipap & popia frozen jugak 10 biji RM3. So kalau nk sila hubungi kak yong sms/call/whatapps ke 013-2066172.


Senang kalau ada spare makanan frozen ni kt rumah..mana tau ada tetamu tiba2 dtg kan..dlm paper pun ada write up pasal makanan frozen ni..cuba tgk sket..



 
 

Awal Muharram

Assalam semua..lama betul tk bersiaran diruangan ini..kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat menyambut Awal Muharram..semoga dgn buku baru ni akan bertambah iman & takwa kita serta lebih berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi..In Shaa Allah..

Saturday, August 3, 2013

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri utk semua pelanggan tersayang..mohon maaf atas segala kekurangan kami terutama pada anda yg tidak dapat kami penuhi pesanan pada thn ini..InshaAllah akan lakukan yg lebih baik thn depan..
apa pun, berhati2 memandu kalau nk balik kg & semoga berbahagia bersama keluarga..

Selamat Menyambut Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin

Monday, July 8, 2013

Salam Ramadhan


Ramadhan datang lagi. Bersyukurlah sebab kita masih sempat merasai kedatangannya.  Mohon kemaafan atas segala salah dan silap dari kami di KY Kitchen, semoga kita semua berjaya serta dilimpahi rahmat olehNya. Insha Allah.

Wednesday, March 13, 2013

Produk terbaru KY - TEPUNG TEMPURA



Lama KY tak update blog ni..macam la sebok sangat yer..hehe anyway kami ada produk baru...
haaa...ini la produk baru kami..Tepung Tempura..mudah disediakan hanya campur air sejuk (air dr peti ais tu) & kuning telur. amat sesuai untuk menggoreng udang, sotong, terung, bendi atau apa saja la yang suka..tk payah nk ke restoran Jepun.....sendiri pun boleh masak..murah saja hanya RM5 untuk 200gm. Yang pasti keluaran bumiputera & halal. Jika berminat untuk mencuba sila hubungi kami..Free delivery untuk kawasan sekitar jln raja chulan/bkt bintang dan diseremban sekitar Ampangan.

Wednesday, August 15, 2012

Salam Aidilfitri

Assalam semua, terlebih dahulu, terimakasih yang tidak terhingga kepada semua yang membuat tempahan raya tempohari. Namun, maaf dipinta pada yang berkenaan sebab tidak dapat menghantar secara terus ke rumah anda. Harapannya segala kesulitan dan kelemahan ini akan dapat diperbaiki pada masa2 akan datang.

So, sempena Aidilfitri yang bakal menjelang ini, kami di KyKitchen ingin memohon maaf atas segala kekurangan selama ini. Didoakan agar anda semua akan beroleh rahmat dihari yang mulia ini dan semoga bergembira bersama keluarga. Pada yang akan berjalan jauh, berhati2 dijalanraya semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin